Bestel de CD of de vinylplaat

Ons CD-releaseconcert in de Roma gaat helaas niet door. Ik heb er lang over getwijfeld, de plaat (CD/vinyl) uitbrengen of niet, maar ik kies nu voor een persoonlijke aanpak, zoals heel de plaat persoonlijk aanvoelt en ik doe een speciale CORONA-RELEASE! 🥳🎉🎈🤩

Vanaf 10 september kan je het album persoonlijk bij mij bestellen. Om deze release de nodige glans te geven, voorzie ik een verrassing van formaat voor de kopers, nl. een ‘virtueel’ zitje voor een bijzonder en exclusief optreden in het prachtig kerkje van Mariekerke, met gasten Bart Peeters, Raf Walschaerts en Frank Vander Linden. Speciaal voor de kopers!

Bekijk intussen de reportage dat het Journaal maakte van de opnames, klik hier!

Ik vind dat ik een heel mooie plaat heb gemaakt. En de wereld heeft nu nood aan wat schoonheid, meer dan ooit.

CD
Als je graag de CD koopt, stort dan 15€ + 3€ verzendingskosten = 18€ op Jackobond vzw, rekeningnummer BE32 0015 1743 9102, met vermelding van je naam + adres.
Zodra het geld overgeschreven is, komt de CD jouw richting uit.

3 euro verzendingskosten is voor een pakje met maximaal twee cd's. Als je er meer bestelt, graag nogmaals de verzendingskosten storten. Verzendingskosten voor Nederland: 6 euro voor een CD.

VINYL
Omdat er op een vinyl maar 43-44min muziek kan, is er één nummer moeten sneuvelen... er staat dus één lied minder op de vinyl dan op de cd, nl. "Er is iets", mijn single met Bart Peeters. Dat zal wel op Spotify en andere streamingsites te beluisteren zijn.
Als je graag de vinyl wil, stort dan 25€ + 6€ verzendingskosten op Jackobond vzw, rekeningnummer BE32 0015 1743 9102 met vermelding van je naam + adres.

Zodra het geld overgeschreven is, komt de vinyl jouw richting uit.

Als je een CD en vinyl koopt, dan is 6 euro verzendingskosten ok, die kunnen samen in een pakket. Verzendingskosten voor Nederland: er is keuze uit:
- Je pakje laten leveren in een afhaalpunt in je buurt, verzendkost 9,95 euro. Gelieve me dan ook je mailadres te bezorgen.
- Je pakje thuis laten leveren, verzendkost 16,40 euro.

Oprechte dank voor uw steun in deze bijzondere tijden!

Ook de vorige cd's van JackoBond zijn nog steeds te bestellen:
"Alsof", "Als ik van u was", "Ik ga op een berg wonen", "Ik tel tot tien", "Jackobond" zingt Marva". 15€/ stuk + 3 euro verzendingskosten.

Eveneens te bestellen door het bedrag te storten op Jackobond vzw, rekeningnummer BE32 0015 1743 9102, met vermelding van je naam + adres. Vermeld dan ook heel duidelijk welke CD('s) je graag wil.
Zodra het geld overgeschreven is, komt de CD jouw richting uit.