Bestel de CD of de vinylplaat

Het is een bijzonder jaar geweest. We hebben in volle Corona-tijd een nieuwe plaat uitgebracht!  Pas op het laatste nippertje vernamen we dat onze officiële CD-voorstelling in De Roma op 10september 2021 niet doorging.  Na veel slapeloze nachten heb ik toch beslist om hem uit te brengen en niet te wachten.  We hebben toen een concert opgenomen in het prachtige kerkje van Mariekerke, met gasten Raf Walschaerts, Bart Peeters en Frank Vander linden, en de kopers van mijn plaat kregen geheel exclusief een virtueel zitje bij dit unieke concert.

Dit concert verving een beetje onze gecancelde cd-voorstelling in De Roma, en haalde veel pers.  Herbekijk hier de reportage van Het Journaal.

 
Ondertussen is het concert + een making-of hier te bekijken voor iedereen. En staan er nieuwe data online!
De cd + vinyl zijn vanaf nu dus ook op optredens te koop, maar ook hier te bestellen. Ik stuur je graag een gehandtekend exemplaar op!

CD
Als je graag de CD koopt, stort dan 15€ + 3€ verzendingskosten = 18€ op Jackobond vzw, rekeningnummer BE32 0015 1743 9102, met vermelding van je naam + adres.
Zodra het geld overgeschreven is, komt de CD jouw richting uit.

3 euro verzendingskosten is voor een pakje met maximaal twee cd's. Als je er meer bestelt, graag nogmaals de verzendingskosten storten. Verzendingskosten voor Nederland: 6 euro voor een CD.

VINYL
Omdat er op een vinyl maar 43-44min muziek kan, is er één nummer moeten sneuvelen... er staat dus één lied minder op de vinyl dan op de cd, nl. "Er is iets", mijn single met Bart Peeters. Dat zal wel op Spotify en andere streamingsites te beluisteren zijn.
Als je graag de vinyl wil, stort dan 25€ + 6€ verzendingskosten op Jackobond vzw, rekeningnummer BE32 0015 1743 9102 met vermelding van je naam + adres.

Zodra het geld overgeschreven is, komt de vinyl jouw richting uit.

Als je een CD en vinyl koopt, dan is 6 euro verzendingskosten ok, die kunnen samen in een pakket. Verzendingskosten voor Nederland: er is keuze uit:
- Je pakje laten leveren in een afhaalpunt in je buurt, verzendkost 9,95 euro. Gelieve me dan ook je mailadres te bezorgen.
- Je pakje thuis laten leveren, verzendkost 16,40 euro.

Oprechte dank voor uw steun in deze bijzondere tijden!

Ook de vorige cd's van JackoBond zijn nog steeds te bestellen:
"Alsof", "Als ik van u was", "Ik ga op een berg wonen", "Ik tel tot tien", "Jackobond" zingt Marva". 15€/ stuk + 3 euro verzendingskosten.

Eveneens te bestellen door het bedrag te storten op Jackobond vzw, rekeningnummer BE32 0015 1743 9102, met vermelding van je naam + adres. Vermeld dan ook heel duidelijk welke CD('s) je graag wil.
Zodra het geld overgeschreven is, komt de CD jouw richting uit.